Ainekset
2 kananmunaa
1 3/4 dl Dansukker Luomuruokosokeria
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 1/2 dl vehnäjauhoja
50 g mantelirouhetta
2–3 dl marjoja, esim. mustikoita, vadelmia, karviaisia tai kirsikoita
voita
1/2 dl Dansukker Rapeaa Raesokeria
Ohjeet
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja mantelirouhe. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun irtopohjavuokaan (halk. 24 cm). Ripottele päälle marjat. Höylää kylmästä voista juustohöylällä muutamia lastuja marjojen päälle. Ripottele lopuksi päälle raesokeri. Paista uunin keskiosassa 175 °C noin 20 minuuttia. Halutessasi voit tarjota kakun kanssa kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.