Ainekset
Pohja
8 Digestive-keksiä
25 g sulatettua voita
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
Vadelmatäyte
n. 1,5 dl tuoreita vadelmia
2 rkl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Täyte
1,5 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 rkl vehnäjauhoja
400 g tuorejuustoa
1 tl (luomu)sitruunan kuoriraastetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 isoa munaa
2 rkl kuohukermaa
Ohjeet
1. Murskaa keksit esim. tehosekoittimessa. Lisää fariinisokeri ja voi, sekoita tasaiseksi. Jaa 1 rkl seosta muffinivuokien pohjalle ja painele tasaiseksi. Paista 175-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia.
2. Sekoita vadelmatäytteen ainekset keskenään ja puserra seos siivilän läpi saadaksesi siemenettömän soseen. Pane sivuun hetkeksi.
3. Sekoita ruokokidesokeri ja jauhot kulhossa. Vatkaa tuorejuusto, kuoriraaste ja vaniljasokeri joukkoon. Jatka vatkaamista, kunnes seos on tasainen. Lisää munat yksitellen vatkaten ja lopuksi kerma.
4. Jaa seos muffinivuokiin. Valuta päälle pieni rengas vadelmatäytettä lusikalla. Levitä rengasta cocktailtikulla, että saat koristeellisen pinnan.
5. Paista 175 °C:ssa 15–20 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt. Anna jäähtyä ja siirrä jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.