Ainekset
Pohja
5 dl vehnäjauhoja
200 g voita tai margariinia
3 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
Täyte
400 g omenoita
250 g pähkinäsekoitusta
Kuorrute
3 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
¾ dl Dansukker Luomuruokosokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
40 g sulatettua voita tai margariinia
2 kananmunaa
Ohjeet
Nypi jauhot ja rasva keskenään. Lisää siirappi ja sekoita taikina tasaiseksi.
Painele taikina pieniin piirasvuokiin. Voit halutessasi vuorata vuoat leivinpaperilla.
Kuori omenat, leikkaa ohuiksi lohkoiksi ja laita vuokiin. Ripottele pinnalle pähkinät.
Sekoita keskenään kuorrutteen ainekset. Kaada seos vuokiin ja kypsennä piiraita 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.