Ainekset
Pohja
5 dl vehnäjauhoja
200 g voita tai margariinia
3 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
Täyte
400 g omenoita
250 g pähkinäsekoitusta
Kuorrute
3 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
¾ dl Dansukker Luomuruokosokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
40 g sulatettua voita tai margariinia
2 kananmunaa
Ohjeet
Nypi jauhot ja rasva keskenään. Lisää siirappi ja sekoita taikina tasaiseksi.
Painele taikina pieniin piirasvuokiin. Voit halutessasi vuorata vuoat leivinpaperilla.
Kuori omenat, leikkaa ohuiksi lohkoiksi ja laita vuokiin. Ripottele pinnalle pähkinät.
Sekoita keskenään kuorrutteen ainekset. Kaada seos vuokiin ja kypsennä piiraita 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?