Petteri Punakuonon kaakao

Joulun hauskin ja herkullisin tee-se-itse -lahja! Nauti Petteri Punakuonon kaakao hyvässä seurassa. Pussillinen riittää neljään kupilliseen kuumaa juomaa.

1 pussillinen (riittää 4 kupilliseen)

Arviot (35 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 rkl tummaa kaakaojauhetta
4 rkl suomalaista Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
30 g tumma- tai maitosuklaanappeja
20 g minivaahtokarkkeja
sellofaanituuttipusseja
askartelupunoksia
silmäkoristekuvioita
punaisia pieniä pompom-palloja

4 kaakaokupilliseen tarvitaan lisäksi
12 dl maitoa
2 dl kuohukermaa
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Sekoita kaakaojauhe, sokeri ja vaniljasokeri keskenään. Kaada seos sellofaanituuttipussiin. Lisää päälle suklaanapit ja vaahtokarkit.

Pyöräytä pussi kiinni ja sido askartelupunoksella. Liimaa pussiin silmät ja punainen nenä.

Tee pusseihin etiketit ja anna lahjaksi.

Juoman valmistus
Vaahdota kerma. Kiehauta kaakaoseos ja maito kattilassa. Kaada mukeihin. Koristele kermavaahdolla, suklaanapeilla ja vaahtokarkeilla. Valuta päälle siirappia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?