Perusohje hillolle Hillo-marmeladisokerilla

Dansukker Hillo-marmeladisokerilla valmistat kiinteämpää ja vähemmän makeaa hilloa helposti ja nopeasti.

PT25M

30 minuuttia

Arviot (170 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg (noin 2 l) marjoja
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
 

Ohjeet

Perkaa (ja paloittele suurikokoiset) marjat ja pane ne kattilaan. Jos käytät tuoreita, kokonaisia marjoja, lisää 1/2 dl vettä. Lisää hillo-marmeladisokeri, kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä 2–5 minuuttia sekoittaen. Kovakuoristen marjojen ja hedelmien keittoaika on 10–15 minuuttia. Kuori vaahto. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin. Sulje hyvin. Säilytä viileässä, avattu purkki jääkaapissa.

Hillo pakastemarjoista:

Sekoita 1 kg osittain sulaneita pakastemarjoja ja 1 paketti Hillo-marmeladisokeria kattilassa. Valmista hillo kuten yllä. 
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!