Perusohje hillolle Hillo-marmeladisokerilla

30 minuuttia
Dansukker Hillo-marmeladisokerilla valmistat kiinteämpää ja vähemmän makeaa hilloa helposti ja nopeasti.
Perusohje hillolle Hillo-marmeladisokerilla
Arvioi: (7kpl)

Ainekset

  • 1 kg (noin 2 l) marjoja
  • 1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Perkaa (ja paloittele suurikokoiset) marjat ja pane ne kattilaan. Jos käytät tuoreita, kokonaisia marjoja, lisää 1/2 dl vettä. Lisää hillo-marmeladisokeri, kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä 2–5 minuuttia sekoittaen. Kovakuoristen marjojen ja hedelmien keittoaika on 10–15 minuuttia. Kuori vaahto. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin. Sulje hyvin. Säilytä viileässä, avattu purkki jääkaapissa.

Hillo pakastemarjoista:

Sekoita 1 kg osittain sulaneita pakastemarjoja ja 1 paketti Hillo-marmeladisokeria kattilassa. Valmista hillo kuten yllä. 
 

Reseptin on laatinut

Dansukker