Persimonihillo

Inkivääri ja limetti antavat sesonkihillossa potkua makealle persimonille.

n. 1 l

PT25M

20 minuuttia

Arviot (28 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg persimoneja
2 limetin mehu
5 cm pala tuoretta inkivääriä
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Kuori persimonit ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Laita kuutiot kattilaan ja purista joukkoon limettimehu. Kuori ja hienonna tai raasta inkivääri ja lisää kattilaan. Anna seoksen kiehahtaa ja lisää hillo-marmeladisokeri sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Kuori vaahto. Laita hillo kuumennettuihin purkkeihin ja säilytä jääkaapissa.

Vinkki!
Voit halutessasi soseuttaa hillon sauvasekoittimella.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!