Persimonihillo

n. 1 l 20 minuuttia
Inkivääri ja limetti antavat sesonkihillossa potkua makealle persimonille.
Persimonihillo
Arvioi: (2kpl)

Ainekset

  • 1 kg persimoneja
  • 2 limetin mehu
  • 5 cm pala tuoretta inkivääriä
  • 1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Kuori persimonit ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Laita kuutiot kattilaan ja purista joukkoon limettimehu. Kuori ja hienonna tai raasta inkivääri ja lisää kattilaan. Anna seoksen kiehahtaa ja lisää hillo-marmeladisokeri sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Kuori vaahto. Laita hillo kuumennettuihin purkkeihin ja säilytä jääkaapissa.

Vinkki!
Voit halutessasi soseuttaa hillon sauvasekoittimella.

Reseptin on laatinut

Dansukker