Pavlova-kakku

Marjainen Pavlova-marenkikakku on Australian lahja maailman herkkusuille.

noin 8 annosta

PT1H

2 tuntia

Arviot (513 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

6 valkuaista
ripaus suolaa
5 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 tl etikkaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Täyte
3 dl kuohukermaa
300 g hedelmiä tai marjoja oman maun mukaan

Ohjeet

Vatkaa valkuaiset ja suola kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon ¾ sokerista ja jatka vatkaamista, kunnes seos on jähmeää. Sekoita joukkoon vaniljasokeri, etikka ja loput sokerista.

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan noin 30 cm:n ympyrä. Kostuta paperi vedellä ja pane se pellille. Levitä marenki paperin päälle lusikalla niin, että reunat jäävät vapaiksi. Paista uunin keskiosassa 100 asteessa noin 1½ tuntia. Kakun on oltava kuiva ulkopuolelta ja sitkeä sisältä.

Poista paperi ja anna kakun jäähtyä ritilällä. Vatkaa kerma kiinteäksi vaahdoksi ja levitä se kakun päälle juuri ennen tarjoilua. Koristele hedelmillä tai marjoilla oman maun mukaan.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!