Passion curd

10 minuuttia
Passiohedelmästä tehtyä tahnaa voi syödä keksien kanssa tai käyttää täytekakkuihin ja jälkiruokiin.
Passion curd
Arvioi: (39kpl)

Ainekset

  • 5 passiohedelmää
  • yhden sitruunan mehu
  • 2 munankeltuaista
  • 2 ½ dl Dansukker Luomuruokosokeria
  • 1 rkl Maizena-maissitärkkelystä
  • 50 g huoneenlämpöistä voita

Halkaise passiohedelmät ja koverra siemenet kasariin. Purista joukkoon sitruunamehu. Lisää keltuaiset, sokeri ja maissitärkkelys. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin viisi minuuttia. Jäähdytä hetki ja vatkaa joukkoon voi muutamassa erässä voimakkaasti vatkaten. 

Laita kannelliseen purkkiin ja säilytä jääkaapissa.
 

Reseptin on laatinut

Dansukker