Passion curd

Passiohedelmästä tehtyä tahnaa voi syödä keksien kanssa tai käyttää täytekakkuihin ja jälkiruokiin.

PT10M

10 minuuttia

Arviot (134 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 passiohedelmää
yhden sitruunan mehu
2 munankeltuaista
2 ½ dl Dansukker Luomuruokosokeria
1 rkl Maizena-maissitärkkelystä
50 g huoneenlämpöistä voita

Ohjeet

Halkaise passiohedelmät ja koverra siemenet kasariin. Purista joukkoon sitruunamehu. Lisää keltuaiset, sokeri ja maissitärkkelys. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin viisi minuuttia koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee. Jäähdytä hetki ja vatkaa joukkoon voi muutamassa erässä voimakkaasti vatkaten. 

Laita kannelliseen purkkiin ja säilytä jääkaapissa.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!