Parmesaani-piparinäkkärit

Uusi tapa nauttia piparkakkuja! Parmesaani-piparinäkkärit on helppo ja herkullinen tarjottava pikkujoulussa tai uuden vuoden juhlissa.

Arviot (13 kpl)

Ainekset

piparkakkutaikinaa
kananmuna
parmesaanijuustoa
merisuolahiutaleita

Ohjeet

Kaulitse itsetehty piparkakkutaikina ohueksi ja leikkaa nauhoiksi.

Voitele kananmunalla. Raasta parmesaania ja sekoita suolahiutaleita joukkoon.

Ripottele seosta runsaasti piparien päälle. Paista 175-asteisen kiertoilmauunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?