Parmankinkkupizza

Tee itse suosikkipizzaa! Tämän pizzapohjan päällä on tavallisen tomaattikastikkeen sijaan pestoa.

50 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Ainekset

2 dl vettä
15 g tuorehiivaa
ripaus suolaa
2 tl Dansukker Fariinisokeria
2 rkl oliiviöljyä
4 dl pizzajauhoja

Pinnalle
1–2 rkl punaista tai vihreää pestokastiketta
4–5 aurinkokuivattua tomaattia
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
50 g parmankinkkua
150 g mozzarellajuustoa raasteena
mustapippuria myllystä
oreganoa tai basilikaa tai muita yrttejä
rucolaa

Ohjeet

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, fariinisokeri, oliiviöljy ja pizzajauhot vaivaten. Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi lämpimässä paikassa. Vaivaa ilmakuplat pois ja kaulitse ohueksi levyksi leivinpaperin päälle.

Sivele pinnalle pestokastiketta. Paloittele aurinkokuivatut tomaatit ja laita pizzapohjalle yhdessä valkosipulin kanssa. Levitä päälle parmankinkku ja ripottele pinnalle mozzarellaraaste. Paista 250-asteisessa uunissa, kunnes pinta on saanut kauniin värin. Rouhi pinnalle mustapippuria myllystä. Ripottele päälle yrttejä ja rucolaa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.