Ainekset
800 g keltasipulia
3 suurta punaista paprikaa
1 hapahko omena
½–1 punainen chili
2 rkl oliiviöljyä
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1/4 l valkoviinietikkaa
1 rkl suolaa
1 rkl paprikajauhetta
2 dl Dansukker Hillosokeria
1/2 dl kokonaisia viherpippureita
Ohjeet
Kuori sipulit ja leikkaa kuutioiksi. Huuhdo paprikat, poista siemenet ja paloittele. Kuori omena, poista siemenet ja paloittele. Huuhdo ja kuutioi chili. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset ja omena. Kuullota pari minuuttia. Lisää siirappi, viinietikka, suola ja paprikajauhe ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 20 minuuttia. Poista kansi ja keitä vielä 10 minuuttia. Lisää hillosokeri ja pippurit ja keitä 3–4 minuuttia. Kaada kuumiin, puhtaisiin purkkeihin. Sulje purkit. Säilytä viileässä.
Tarjoa esim. grilli- ja jauheliharuokien kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.