Paprika-sipulichutney

Tarjoa pirteää paprika-sipulichutneyta grilli- ja jauheliharuokien kanssa.

noin 1 litra

PT55M

1 tunti

Arviot (38 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

800 g keltasipulia
3 suurta punaista paprikaa
1 hapahko omena
½–1 punainen chili
2 rkl oliiviöljyä
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1/4 l valkoviinietikkaa
1 rkl suolaa
1 rkl paprikajauhetta
2 dl Dansukker Hillosokeria
1/2 dl kokonaisia viherpippureita

Ohjeet

Kuori sipulit ja leikkaa kuutioiksi. Huuhdo paprikat, poista siemenet ja paloittele. Kuori omena, poista siemenet ja paloittele. Huuhdo ja kuutioi chili. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset ja omena. Kuullota pari minuuttia. Lisää siirappi, viinietikka, suola ja paprikajauhe ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 20 minuuttia. Poista kansi ja keitä vielä 10 minuuttia. Lisää hillosokeri ja pippurit ja keitä 3–4 minuuttia. Kaada kuumiin, puhtaisiin purkkeihin. Sulje purkit. Säilytä viileässä.

Tarjoa esim. grilli- ja jauheliharuokien kanssa.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!