Paprika-sipulichutney - Dansukker

Paprika-sipulichutney

noin 1 litra 1 tunti
Tarjoa pirteää paprika-sipulichutneyta grilli- ja jauheliharuokien kanssa.
Paprika-sipulichutney
Arvioi: (8kpl)

Ainekset

  • 800 g keltasipulia
  • 3 suurta punaista paprikaa
  • 1 hapahko omena
  • ½–1 punainen chili
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
  • 1/4 l valkoviinietikkaa
  • 1 rkl suolaa
  • 1 rkl paprikajauhetta
  • 2 dl Dansukker Hillosokeria
  • 1/2 dl kokonaisia viherpippureita

Kuori sipulit ja leikkaa kuutioiksi. Huuhdo paprikat, poista siemenet ja paloittele. Kuori omena, poista siemenet ja paloittele. Huuhdo ja kuutioi chili. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset ja omena. Kuullota pari minuuttia. Lisää siirappi, viinietikka, suola ja paprikajauhe ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 20 minuuttia. Poista kansi ja keitä vielä 10 minuuttia. Lisää hillosokeri ja pippurit ja keitä 3–4 minuuttia. Kaada kuumiin, puhtaisiin purkkeihin. Sulje purkit. Säilytä viileässä.

Tarjoa esim. grilli- ja jauheliharuokien kanssa.

 

Reseptin on laatinut

Dansukker

;