Ainekset
500 g broilerin rintafileitä
2 rkl rypsiöljyä
1 rkl paprikajauhetta
0,5 tl cayennenpippuria
3 paprikaa paloina
2 sipulia lohkoina
5 dl tomaattimehua
(vettä)
1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1–2 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
1 dl maapähkinöitä
Ohjeet
Puolita broilerin rintafileet. Kuumenna öljy padassa ja ruskista palat molemmin puolin. Lisää pataan paprikajauhe, cayennenpippuri, paprikat ja sipulilohkot. Kääntele hetki ja kaada pataan tomaattimehu (lisää tarvittaessa vettä niin, että ainekset peittyvät). Mausta siirapilla, suolalla ja mustapippurilla. Sekoita joukkoon myös maapähkinät. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä liedellä tai 150-asteisessa uunissa 1–1,5 tuntia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?