Pannukakku

uunipannullinen 1 tunti
Pellillinen perinteistä pannukakkua
Pannukakku
Arvioi: (160 kpl)

Ainekset

  • 1 litra maitoa
  • 4 munaa
  • 1 tl suolaa
  • 3–4 rkl Dansukker Taloussokeria
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 50 g margariinia tai voita sulatettuna

Sekoita maito ja munat vispilällä kulhossa. Sekoita joukkoon suola ja sokeri sekä vehnäjauhot ja lopuksi sulatettu rasva. Anna taikinan turvota mielellään puoli tuntia ennen paistamista. Kaada taikina voidellulle uunipellille tai leivinpaperin päälle reunalliselle uunipellille. Kypsennä 200 asteessa noin puoli tuntia.

Tarjoa lisäksi kermavaahtoa ja hilloa.

Vadelmahillo

½ rkl vettä
250 g vadelmia
125 g Dansukker Hillosokeria
½ tl Dansukker Vaniljasokeria

Mittaa kasariin vesi ja vadelmat, kiehauta. Lisää hillosokeri ja vaniljasokeri koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen kymmenisen minuuttia välillä sekoittaen. Anna jäähtyä puolisen tuntia ja kuori pinnalle muodostunut vaahto. Purkita ja nosta kylmään.

Reseptin on laatinut

Dansukker