Paneeratut ahvenet

Paneeratut ahvenet
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

400 g ahvenfileitä
¾ dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
1 muna
1 dl korppujauhoja
1 rkl Dansukker Fariinisokeria

Paistamiseen
voita tai margariinia

Jogurttikastike
200–300 g luonnonjogurttia
1 rkl sinappia
1 tl Dansukker Fariinisokeria
muutama oksa tilliä

Laita lautaselle vehnäjauhot ja sekoita joukkoon hieman suolaa. Riko toiselle lautaselle muna ja hajota rakenne rikki. Laita kolmannelle lautaselle korppujauhoja ja fariinisokeria ja sekoita keskenään.

Kastele ahvenfileet ensin vehnäjauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauho-fariinisokeriseoksessa. Paista kuumassa pannussa voissa molemmin puolin.

Valmista jogurttikastike. Sekoita luonnonjogurtin joukkoon sinappia, fariinisokeria ja tilliä. Tarkista maku.

Tarjoa jogurttikastike rapeiden ahvenfileiden ja varhaisperunoiden kanssa.

Reseptin on laatinut

Dansukker