Ainekset
100 g mantelimassaa
150 g voita tai margariinia
¾ dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Ruokokidesokeria
ripaus suolaa
3 munaa
1 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
Pinnalle
200 g Philadelphia-tuorejuustoa
Dansukker Tomusokeria maun mukaan
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
keltaista elintarvikeväriä
Koristeluun
2 rkl vettä + ripaus keltaista elintarvikeväriä
100 g kookoshiutaleita
pieniä suklaamunia tai pääsiäisnameja
Ohjeet
Raasta mantelimassa mikäli se on jo hieman kovaa. Tuoreen mantelimassan voit laittaa leivontakulhoon sellaisenaan. Laita joukkoon rasva ja sokeri. Vaahdota. Sekoita munat yksitellen taikinaan. Lisää joukkoon ripaus suolaa sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita ainekset nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 175–200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Jäähdytä.
Vatkaa tuorejuuston joukkoon tomusokeria maun mukaan. Maistele välillä. Mausta vaniljasokerilla. Mikäli haluat täytteestä keltaisen, lisää joukkoon ripaus keltaista elintarvikeväriä. Levitä täyte muffinien pinnalle.
Sekoita veden joukkoon ripaus keltaista elintarvikeväriä ja anna sen liueta hyvin. Laita kookoshiutaleet kulhoon ja kaada neste joukkoon. Sekoita, kunnes väri on tarttunut kookoshiutaleisiin. Ripottele keltaiset kookoshiutaleet muffinien päälle ja koristele pienillä suklaamunilla. Voit koristella kuppikakuista myös hauskoja pääsiäistipuja.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?