Ainekset
2 munanvalkuaista
300 g ranskankermaa
1 dl Dansukker Luomuruokosokeria
1 sitruunan raastettu kuori
2–3 tl Dansukker Vaniljasokeria
Koristeluun
sitruunankuoriraastetta
Ohjeet
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vatkaa voimakkaasti ranskankerma ja luomuruokosokeri. Lisää seokseen kuoriraaste (säästä osa koristeeksi). Yhdistä seokset varovasti käännellen. Jaa jälkiruoka neljään annoskuhoon ja muotoile huipuiksi. Tarjoa sitruunankuoriraasteella koristeltuina.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!