Päärynä-briejuustovartaat ja timjamisiirappia

Herkulliset päärynä-briejuustovartaat maistuvat niin alkupaloina, sormiruokana kuin kahvipöydän suolaisena tarjottavana.

15–20 varrasta

25 min

Arviot (1 kpl)

Ainekset

2–3 päärynää
200 g briejuustoa
rucolaa ja babypinaattia (yhteensä noin kourallinen)
1 kerä jääsalaattia

Timjamisiirappi
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Fariinisokeria
1,5 dl vettä
muutama oksa tuoretta timjamia
ripaus sormisuolaa
ripaus mustapippuria

Ohjeet

1. Keitä ensin siirappi. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta. Keitä hiljaa poreillen n. 10 minuuttia, niin että seos muuttuu siirappimaiseksi. Jäähdytä ja poista timjamit.

2. Paloittele päärynät ja briejuusto. Revi jääsalaatti pieniksi paloiksi.

3. Kokoa lyhyisiin cocktailtikkuihin vuorotellen päärynää, brietä ja salaatteja.

4. Asettele vartaat kauniisti vadille ja valuta päälle timjamisiirappia.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.