Päärynä-briejuustovartaat ja timjamisiirappia

Herkulliset päärynä-briejuustovartaat maistuvat niin alkupaloina, sormiruokana kuin kahvipöydän suolaisena tarjottavana.

15–20 varrasta

25 min

Arviot (5 kpl)

Ainekset

2–3 päärynää
200 g briejuustoa
rucolaa ja babypinaattia (yhteensä noin kourallinen)
1 kerä jääsalaattia

Timjamisiirappi
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Fariinisokeria
1,5 dl vettä
muutama oksa tuoretta timjamia
ripaus sormisuolaa
ripaus mustapippuria

Ohjeet

1. Keitä ensin siirappi. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta. Keitä hiljaa poreillen n. 10 minuuttia, niin että seos muuttuu siirappimaiseksi. Jäähdytä ja poista timjamit.

2. Paloittele päärynät ja briejuusto. Revi jääsalaatti pieniksi paloiksi.

3. Kokoa lyhyisiin cocktailtikkuihin vuorotellen päärynää, brietä ja salaatteja.

4. Asettele vartaat kauniisti vadille ja valuta päälle timjamisiirappia.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!