Päärynä-briejuustovartaat ja timjamisiirappia

Herkulliset päärynä-briejuustovartaat maistuvat niin alkupaloina, sormiruokana kuin kahvipöydän suolaisena tarjottavana.

15–20 varrasta

25 min

Arviot (5 kpl)

Ainekset

2–3 päärynää
200 g briejuustoa
rucolaa ja babypinaattia (yhteensä noin kourallinen)
1 kerä jääsalaattia

Timjamisiirappi
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Fariinisokeria
1,5 dl vettä
muutama oksa tuoretta timjamia
ripaus sormisuolaa
ripaus mustapippuria

Ohjeet

1. Keitä ensin siirappi. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta. Keitä hiljaa poreillen n. 10 minuuttia, niin että seos muuttuu siirappimaiseksi. Jäähdytä ja poista timjamit.

2. Paloittele päärynät ja briejuusto. Revi jääsalaatti pieniksi paloiksi.

3. Kokoa lyhyisiin cocktailtikkuihin vuorotellen päärynää, brietä ja salaatteja.

4. Asettele vartaat kauniisti vadille ja valuta päälle timjamisiirappia.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.