Ainekset
2–3 päärynää
200 g briejuustoa
rucolaa ja babypinaattia (yhteensä noin kourallinen)
1 kerä jääsalaattia
Timjamisiirappi
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Fariinisokeria
1,5 dl vettä
muutama oksa tuoretta timjamia
ripaus sormisuolaa
ripaus mustapippuria
Ohjeet
1. Keitä ensin siirappi. Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta. Keitä hiljaa poreillen n. 10 minuuttia, niin että seos muuttuu siirappimaiseksi. Jäähdytä ja poista timjamit.
2. Paloittele päärynät ja briejuusto. Revi jääsalaatti pieniksi paloiksi.
3. Kokoa lyhyisiin cocktailtikkuihin vuorotellen päärynää, brietä ja salaatteja.
4. Asettele vartaat kauniisti vadille ja valuta päälle timjamisiirappia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?