Paahtokiisseli

Paahtokiisseli on helppotekoinen vanhan ajan kiisseli, jossa on upea paahtuneen sokerin aromi. Tarjoa seuraksi tuoreita tai pakastemarjoja.

2–4 annosta

15 minuuttia

Arviot (164 kpl)

Ainekset

¾ dl Dansukker Taloussokeria
1 dl kiehuvaa vettä
4 dl maitoa
½ dl Maizena-maissitärkkelystä

Pinnalle
Dansukker Taloussokeria

Ohjeet

Keitä vesi. Kuumenna 3 dl maitoa kattilassa. Sulata sokeri toisessa kattilassa koko ajan hämmentäen. Lisää joukkoon kiehuva vesi. Varo kuumaa sokeria.

Lisää sokeriliemi kuumaan maitoon sekoittaen. Sekoita 1 dl maitoa ja maizena keskenään. Lisää liemi höyryävään nesteeseen ja anna kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan.

Ripottele pinnalle hieman sokeria. Paahda halutessasi kaasupolttimella rapeaksi.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.