Paahtokiisseli

Paahtokiisseli on helppotekoinen vanhan ajan kiisseli, jossa on upea paahtuneen sokerin aromi. Tarjoa seuraksi tuoreita tai pakastemarjoja.

2–4 annosta

15 minuuttia

Arviot (129 kpl)

Ainekset

¾ dl Dansukker Taloussokeria
1 dl kiehuvaa vettä
4 dl maitoa
½ dl Maizena-maissitärkkelystä

Pinnalle
Dansukker Taloussokeria

Ohjeet

Keitä vesi. Kuumenna 3 dl maitoa kattilassa. Sulata sokeri toisessa kattilassa koko ajan hämmentäen. Lisää joukkoon kiehuva vesi. Varo kuumaa sokeria.

Lisää sokeriliemi kuumaan maitoon sekoittaen. Sekoita 1 dl maitoa ja maizena keskenään. Lisää liemi höyryävään nesteeseen ja anna kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan.

Ripottele pinnalle hieman sokeria. Paahda halutessasi kaasupolttimella rapeaksi.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?