Paahtokiisseli

Paahtokiisseli on helppotekoinen vanhan ajan kiisseli, jossa on upea paahtuneen sokerin aromi. Tarjoa seuraksi tuoreita tai pakastemarjoja.

2–4 annosta

PT10M

15 minuuttia

Arviot (219 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

¾ dl Dansukker Taloussokeria
1 dl kiehuvaa vettä
4 dl maitoa
½ dl Maizena-maissitärkkelystä

Pinnalle
Dansukker Taloussokeria

Ohjeet

Keitä vesi. Kuumenna 3 dl maitoa kattilassa. Sulata sokeri toisessa kattilassa koko ajan hämmentäen. Lisää joukkoon kiehuva vesi. Varo kuumaa sokeria.

Lisää sokeriliemi kuumaan maitoon sekoittaen. Sekoita 1 dl maitoa ja maizena keskenään. Lisää liemi höyryävään nesteeseen ja anna kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan.

Ripottele pinnalle hieman sokeria. Paahda halutessasi kaasupolttimella rapeaksi.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.