Ainekset
200 g kuorimattomia manteleita
1 dl Dansukker Tomusokeria
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 rkl (15 ml) vettä
sormisuolaa
Ohjeet
1. Pane mantelit, sokerit ja vesi kattilaan. Kuumenna täydellä teholla ja sekoita huolellisesti. Kun seos alkaa kuplia alenna lämpö ja lisää ripaus sormisuolaa. Sekoita huolellisesti kunnes sokeri on kokonaan sulanut. Säätele lämpöä niin että sokeri ei pala pohjaan.
2. Kaada mantelit leivinpaperille. Ripottele pinnalle vielä sormisuolaa. Anna jäähtyä ja murra mantelit irti toisistaan.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut
Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?