Ainekset
250 g manteleita (kuorimattomia)
250 g (2 ¾ dl) Dansukker Taloussokeria
¾ dl vettä
Mausta halutessasi jouluisilla mausteilla:
1 (luomu)appelsiinin raastettu kuori
½ rkl kanelia
1 tl jauhettua kardemummaa
½ tl jauhettua inkivääriä
Ohjeet
1. Sekoita ainekset kattilassa tai paistokasarissa. Kuumenna korkealla lämmöllä kunnes vesi kiehuu, ja seos alkaa poreilla. Sekoita usein haarukalla.
2. Alenna lämpöä ja anna poreilla kevyesti kunnes vesi on haihtunut, ja sokeri alkaa kiteytyä.
3. Sekoita koko ajan, kun sokeri alkaa uudelleen sulaa.
4. Kun sokeri on tarttunut manteleihin, kumoa ne leivinpaperille ja erottele ne toisistaan haarukalla. Anna jäähtyä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.