Ainekset
Taikina
1 ½ dl vettä
¼ palaa hiivaa
½ tl suolaa
2 rkl Dansukker Fariinisokeria
¼ dl öljyä
3 ½–4 dl vehnäjauhoja
Täyte
100 g ricotta- tai tuorejuustoa
¾ dl punaista hilloa (mansikka- tai mansikka-raparperi)
1–2 omenaa viipaleina
½ dl Dansukker Fariinisokeria
½ tl kanelia
maustemitallinen muskottipähkinää
100 g sinihomejuustoa
2 dl kermajuustoa raasteena
1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
Sekoita 40-asteinen vesi, hiiva suola ja öljy. Lisää jauhot ja alusta kulhon laidasta irtoava, pehmeä taikina. Peitä ja kohota kaksinkertaiseksi.
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leivinpaperoi uunipelti. Ripottele hiukan jauhoja leivinpaperille. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli tai venyttele se pizzapohjien (ø 20–22 cm) muotoon. Levitä ohut kerros ricottaa tai sekoittamalla notkistettua tuorejuustoa pohjien päälle. Sipaise hillo juuston päälle ja ripottele puolet juustoraasteesta.
Halkaise omenat, poista siemenet ja leikkaa puolikkaat ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet pohjille, ripottele fariinisokeri, mausteet ja pilkottu sinihomejuusto sekä loput juustoraasteesta päälle. Valuta siirappi aineiden päälle. Paista uunissa 10–12 minuuttia. Nauti!
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?