Omppupizza

Omenoita, mansikkahilloa, ricottaa, sinihomejuustoa ja kermajuustoa makealla pizzapohjalla.

4 annosta

PT55M

1 tunti

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Taikina
1 ½ dl vettä
¼ palaa hiivaa
½ tl suolaa
2 rkl Dansukker Fariinisokeria
¼ dl öljyä
3 ½–4 dl vehnäjauhoja

Täyte
100 g ricotta- tai tuorejuustoa
¾ dl punaista hilloa (mansikka- tai mansikka-raparperi)
1–2 omenaa viipaleina
½ dl Dansukker Fariinisokeria
½ tl kanelia
maustemitallinen muskottipähkinää
100 g sinihomejuustoa
2 dl kermajuustoa raasteena
1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

Ohjeet

Sekoita 40-asteinen vesi, hiiva suola ja öljy. Lisää jauhot ja alusta kulhon laidasta irtoava, pehmeä taikina. Peitä ja kohota kaksinkertaiseksi.

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leivinpaperoi uunipelti. Ripottele hiukan jauhoja leivinpaperille. Jaa taikina kahteen osaan ja kauli tai venyttele se pizzapohjien (ø 20–22 cm) muotoon. Levitä ohut kerros ricottaa tai sekoittamalla notkistettua tuorejuustoa pohjien päälle. Sipaise hillo juuston päälle ja ripottele puolet juustoraasteesta.

Halkaise omenat, poista siemenet ja leikkaa puolikkaat ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet pohjille, ripottele fariinisokeri, mausteet ja pilkottu sinihomejuusto sekä loput juustoraasteesta päälle. Valuta siirappi aineiden päälle. Paista uunissa 10–12 minuuttia. Nauti!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.