Omenateeleivät

Leivo iltapalaksi omenaisia teeleipiä. Voit tarjota ne savulohitahnan kera.

noin 12 kpl

PT25M

20 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
1 tl suolaa
1 rkl leivinjauhetta
1 dl omenaraastetta
50 g (1/2) dl sulatettua voita tai margariinia
2 ½ dl maitoa
1 rkl Dansukker Leipäsiirappia
ripaus timjamia tai muita kuivattuja yrttejä

Ohjeet

Sekoita kaikki ainekset nopeasti tasaiseksi taikinaksi ja muotoile leivinpaperilla vuoratulle uunipellille pieniksi kakkusiksi. Litistä hieman. Pistele haarukalla ja paista 225-asteisessa uunissa 10–12 minuuttia.

Vinkki!
Tarjoa omenateeleivät savulohitahnan kanssa:
200 g yrttituorejuustoa
50 g lämminsavulohta
limepippuria myllystä
muutama oksa tilliä silputtuna
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.