Omenasiirappi possulle - Dansukker

Omenasiirappi possulle

4 annosta 1 tunti
Omenasiirappi tarjotaan uunissa paistetun, pippuroidun possun sisäfileen ja kasvisten kanssa.
Omenasiirappi possulle
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 2 dl omenaa pieninä kuutioina (esim. Konsta tai Granny Smith)
  • 1 dl Dansukker Leipäsiirappia tai Tummaa siirappia
  • 1 dl vettä

Pippurinen possunfilee

  • 1 porsaan sisäfilee
  • 3 tl vastarouhittua mustapippuria

Paistamiseen

  • öljyä

Tarjoiluun

  • merisuolahiutaleita

Kaada omenakuutiot, siirappi ja vesi kattilaan. Keitä noin 15 minuuttia kunnes omenakuutiot ovat läpikuultavan tummia ja liemi siirappimaista. Jäähdytä.

Pippuroi puhdistettu possun sisäfilee ja paista sen pintaan kaunis väri öljytilkassa paistinpannussa.

Kääräise filee alumiinifolioon ja kypsennä uunissa 175 asteessa noin 15 minuuttia, tai kunnes lihan sisälämpötila on 72 astetta.

Avaa paketti 15 minuuttia uunista ottamisen jälkeen. Viipaloi filee, ripottele viipaleille hiukan merisuolahiutaleita ja valuta omenasiirappi päälle. Tarjoa kasvisten kera.

Vinkki!
Omenasiirappi maistuu myös grillipihvien ja broilerin kanssa.

 

Reseptin on laatinut

Dansukker

;