Ainekset
5 dl täysmaitoa tai kermaa
1 vaniljatanko
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Pinnalle
2 omenaa
1/2 dl vettä
1/2 dl makeaa viiniä
1 kanelitanko
1/2 dl Dansukker Hyytelösokeria
tuoretta minttua
Ohjeet
Kuumenna maito ja halkaistu, raaputettu vaniljatanko kiehuvaksi. Katkaise virta ja anna vaniljamaidon muhia kannen alla 5 minuuttia. Lisää Hyytelösokeri Multi, kuumenna liemi uudelleen kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Keitä 1/2 minuuttia. Jäähdytä hetki ja kaada seos siivilän läpi jälkiruoka-astioihin. Pane jääkaappiin hyytymään pariksi tunniksi.
Kuori ja kuutioi omenat. Kuumenna vesi, viini ja kanelitanko kiehuvaksi ja anna muhia hetken aikaa. Lisää omenakuutiot liemeen ja keitä noin 5 minuuttia. Nosta kuutiot liemestä, jäähdytä ja jaa ne hyytelön päälle jälkiruoka-astioihin.
Kuumenna desi omenoiden keitinlientä kiehuvaksi, lisää hyytelösokeri hyvin sekoittaen ja anna kiehahtaa. Jäähdytä hetki ja lusikoi liemi omenakuutioiden päälle. Pane jälkiruoka-annokset jääkaappiin puoleksi tunniksi. Koristele mintunlehdillä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.