Ainekset
1 kg omenakuutioita
n. 1 dl vettä
(jauhettua kanelia tai inkivääriä)
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Pane omenakuutiot ja vesi kattilaan. Keitä puolikypsiksi (noin 5 minuuttia). Tarvittava vesimäärä riippuu omenalajikkeesta, lisää vettä tarvittaessa keittämisen aikana. Sekoita Hillo-marmeladisokeri joukkoon, kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia. Kuori vaahto pinnalta tarvittaessa. Anna jäähtyä noin 15 minuuttia, sekoita välillä. Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.
Tarjoa esimerkiksi ohukaisten, paahtoleivän tai jälkiruokien kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut
Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?