Ainekset
1 kg omenakuutioita
n. 1 dl vettä
(jauhettua kanelia tai inkivääriä)
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Pane omenakuutiot ja vesi kattilaan. Keitä puolikypsiksi (noin 5 minuuttia). Tarvittava vesimäärä riippuu omenalajikkeesta, lisää vettä tarvittaessa keittämisen aikana. Sekoita Hillo-marmeladisokeri joukkoon, kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia. Kuori vaahto pinnalta tarvittaessa. Anna jäähtyä noin 15 minuuttia, sekoita välillä. Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.
Tarjoa esimerkiksi ohukaisten, paahtoleivän tai jälkiruokien kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!