Omenapalahillo Minihillosokerilla

Kotimaisista omenoista valmistat ihanan hillon vaikkapa lettujen tai muiden leivonnaisten seuraksi. Minihillosokerilla se on nopeaa ja helppoa!

50 minuuttia

Arviot (51 kpl)

Ainekset

1,2 kg omenoita
2 rkl vettä
250 g Dansukker Minihillosokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tähtianis

Ohjeet

Kuori omenat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Laita kuutiot kattilaan ja lisää joukkoon vesi. Kiehauta. Lisää minihillosokeri, vaniljasokeri ja tähtianis. Sekoita. Anna kiehua hiljalleen 5–10 minuuttia välillä sekoitellen. Laita hillo hyvin pestyyn lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Hillo säilyy avaamattomana noin 6 kuukautta.

Minihillosokerilla ohjeen mukaan tehty hillo sisältää yli 30 % vähemmän sokeria kuin hillot yleensä.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.