Omenapalahillo Minihillosokerilla

Kotimaisista omenoista valmistat ihanan hillon vaikkapa lettujen tai muiden leivonnaisten seuraksi. Minihillosokerilla se on nopeaa ja helppoa!

50 minuuttia

Arviot (51 kpl)

Ainekset

1,2 kg omenoita
2 rkl vettä
250 g Dansukker Minihillosokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tähtianis

Ohjeet

Kuori omenat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Laita kuutiot kattilaan ja lisää joukkoon vesi. Kiehauta. Lisää minihillosokeri, vaniljasokeri ja tähtianis. Sekoita. Anna kiehua hiljalleen 5–10 minuuttia välillä sekoitellen. Laita hillo hyvin pestyyn lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Hillo säilyy avaamattomana noin 6 kuukautta.

Minihillosokerilla ohjeen mukaan tehty hillo sisältää yli 30 % vähemmän sokeria kuin hillot yleensä.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?