Ainekset
1,2 kg omenoita
2 rkl vettä
250 g Dansukker Minihillosokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tähtianis
Ohjeet
Kuori omenat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Laita kuutiot kattilaan ja lisää joukkoon vesi. Kiehauta. Lisää minihillosokeri, vaniljasokeri ja tähtianis. Sekoita. Anna kiehua hiljalleen 5–10 minuuttia välillä sekoitellen. Laita hillo hyvin pestyyn lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Hillo säilyy avaamattomana noin 6 kuukautta.
Minihillosokerilla ohjeen mukaan tehty hillo sisältää yli 30 % vähemmän sokeria kuin hillot yleensä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.