Omenapala-puolukkahillo uunissa

1½ tuntia
Maukas omenahillo uunissa saa kaverikseen kirpeää puolukkaa ja sitruunamehua.
Omenapala-puolukkahillo uunissa
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 500 g kuorittuja omenoita
  • 500 g puolukoita
  • 1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
  • 1 tl kuivattua minttua
  • 1 sitruuna

Halkaise kuoritut omenat, poista siemenkodat ja kuutioi puolikkaat. Pane kuutiot, puolukat, hillo-marmeladisokeri ja minttu uuninkestävään vuokaan. Sekoita hyvin. Halkaise sitruuna, purista puolikkaista mehut ja valuta mehu aineiden päälle vuokaan. Peitä vuoka foliolla tai kannella ja pane se kylmään uuniin. Kuumenna uuni 200 asteeseen ja anna hillon kypsyä noin 60 minuuttia. Sekoita kerran kypsentämisen keskivaiheilla. Anna jäähtyä vartti ja purkita. Säilytä hillo jääkaapissa.

Tarjoa hillo kaalikääryleiden tai -laatikon, lihapullien tai poronkäristyksen kanssa.

Reseptin on laatinut

Dansukker