Ainekset
500 g kuorittuja omenoita
500 g puolukoita
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1 tl kuivattua minttua
1 sitruuna
Ohjeet
Halkaise kuoritut omenat, poista siemenkodat ja kuutioi puolikkaat. Pane kuutiot, puolukat, hillo-marmeladisokeri ja minttu uuninkestävään vuokaan. Sekoita hyvin. Halkaise sitruuna, purista puolikkaista mehut ja valuta mehu aineiden päälle vuokaan. Peitä vuoka foliolla tai kannella ja pane se kylmään uuniin. Kuumenna uuni 200 asteeseen ja anna hillon kypsyä noin 60 minuuttia. Sekoita kerran kypsentämisen keskivaiheilla. Anna jäähtyä vartti ja purkita. Säilytä hillo jääkaapissa.
Tarjoa hillo kaalikääryleiden tai -laatikon, lihapullien tai poronkäristyksen kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?