Omenapala-puolukkahillo uunissa

Maukas omenahillo uunissa saa kaverikseen kirpeää puolukkaa ja sitruunamehua.

PT1H

1½ tuntia

Arviot (43 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g kuorittuja omenoita
500 g puolukoita
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1 tl kuivattua minttua
1 sitruuna

Ohjeet

Halkaise kuoritut omenat, poista siemenkodat ja kuutioi puolikkaat. Pane kuutiot, puolukat, hillo-marmeladisokeri ja minttu uuninkestävään vuokaan. Sekoita hyvin. Halkaise sitruuna, purista puolikkaista mehut ja valuta mehu aineiden päälle vuokaan. Peitä vuoka foliolla tai kannella ja pane se kylmään uuniin. Kuumenna uuni 200 asteeseen ja anna hillon kypsyä noin 60 minuuttia. Sekoita kerran kypsentämisen keskivaiheilla. Anna jäähtyä vartti ja purkita. Säilytä hillo jääkaapissa.

Tarjoa hillo kaalikääryleiden tai -laatikon, lihapullien tai poronkäristyksen kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.