Ainekset
500 g kuorittuja omenoita
500 g puolukoita
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1 tl kuivattua minttua
1 sitruuna
Ohjeet
Halkaise kuoritut omenat, poista siemenkodat ja kuutioi puolikkaat. Pane kuutiot, puolukat, hillo-marmeladisokeri ja minttu uuninkestävään vuokaan. Sekoita hyvin. Halkaise sitruuna, purista puolikkaista mehut ja valuta mehu aineiden päälle vuokaan. Peitä vuoka foliolla tai kannella ja pane se kylmään uuniin. Kuumenna uuni 200 asteeseen ja anna hillon kypsyä noin 60 minuuttia. Sekoita kerran kypsentämisen keskivaiheilla. Anna jäähtyä vartti ja purkita. Säilytä hillo jääkaapissa.
Tarjoa hillo kaalikääryleiden tai -laatikon, lihapullien tai poronkäristyksen kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!