Omenapala-puolukkahillo uunissa

Maukas omenahillo uunissa saa kaverikseen kirpeää puolukkaa ja sitruunamehua.

PT1H

1½ tuntia

Arviot (43 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g kuorittuja omenoita
500 g puolukoita
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1 tl kuivattua minttua
1 sitruuna

Ohjeet

Halkaise kuoritut omenat, poista siemenkodat ja kuutioi puolikkaat. Pane kuutiot, puolukat, hillo-marmeladisokeri ja minttu uuninkestävään vuokaan. Sekoita hyvin. Halkaise sitruuna, purista puolikkaista mehut ja valuta mehu aineiden päälle vuokaan. Peitä vuoka foliolla tai kannella ja pane se kylmään uuniin. Kuumenna uuni 200 asteeseen ja anna hillon kypsyä noin 60 minuuttia. Sekoita kerran kypsentämisen keskivaiheilla. Anna jäähtyä vartti ja purkita. Säilytä hillo jääkaapissa.

Tarjoa hillo kaalikääryleiden tai -laatikon, lihapullien tai poronkäristyksen kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.