Omenamuru

6 annosta 45 minuuttia
Omenamurupaistos voidaan tehdä annosuunivuokiin tai isoon piirasvuokaan.
Omenamuru
Arvioi: (3kpl)

Ainekset

    Muru

    • 1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
    • ½ dl vehnäjauhoja
    • 2 dl ruishiutaleita
    • 50 g voita tai margariinia

    Vuokaan

    • 750 g omenoita
    • kanelia
    • Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
    • 60 g cashewpähkinöitä

    Nypi kulhoon mitatut murun aineet sormilla sekaisin.

    Kuori omenat ja lohko ne annosuunivuokiin (ø noin 13 cm) tai isoon piirasvuokaan (ø noin 26 cm). Ripottele omenalohkoille kanelia ja valuta siirappia päälle. Jaa muruseos ja pähkinät vuokiin. Ripottele pinnalle hiukan ruokokidesokeria.

    Paista uunissa 200 asteessa 20–25 minuuttia.

    Nauti siirapilla maustetun kermavaahdon kera.

    Reseptin on laatinut

    Dansukker