Omenaglögi

Omenamehu maustetaan kanelitangolla, tähtianiksella, mausteneilikalla ja sitruunan kuoriraasteella. Voit lisätä joukkoon pullon valkoviiniä.

6 hengelle

10 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

1/2 l omenamehua
1 kanelitanko
1 tähtianis
5 kokonaista mausteneilikkaa
1 tl sitruunan kuoriraastetta
Dansukker Ruokokidesokeria maun mukaan
(1 pullo valkoviiniä)

Ohjeet

Laita kattilaan mehu, kanelitanko, tähtianis, mausteneilikat ja sitruunan kuoriraaste. Keitä hiljalleen kymmenisen minuuttia. Mausta glögi ruokokidesokerilla. Sekoita joukkoon halutessasi valkoviiniä ja kuumenna.

Kaada juoma laseihin ja laita koristeeksi omenalohkot.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.