Omena-puolukkatuorepuuro

Kaurahiutaleita ja jogurttia tai rahkaa sisältävä omena-puolukkatuorepuuro on hyvä aamupala tai välipala. Voit valmistaa sen edellisiltana jääkaappiin odottamaan.

2 annosta

PT20M
PT0M
Puurot

20 min

Arviot (18 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 kotimaista omenaa
100 g puolukoita
2 dl maustamatonta jogurttia tai maitorahkaa
3 rkl Dansukker Tummaa Siirappia tai maun mukaan    
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl kaurahiutaleita
ripaus kanelia

Ohjeet

Kuori omenat ja poista siemenkodat.

Laita omenat tehosekoittimeen ja lisää puolukat,  jogurtti tai rahka, siirappi ja vaniljasokeri. Pyöräytä tasaiseksi seokseksi.

Kaada seos kulhoon ja sekoita joukkoon kaurahiutaleet ja kaneli.

Anna seoksen seistä noin 15 minuuttia tai jääkaapissa yön yli.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?