Ainekset
500 g happamia omenoita
500 g kesäkurpitsaa
1 sitruunan mehu
500 g (6 dl) Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
Pese omenat ja kesäkurpitsat. Poista omenista siemenkota. Raasta omenat ja kesäkurpitsa hienoksi raasteeksi kattilaan. Lisää sitruunasta puristettu mehu. Kuumenna.
Lisää hillosokeria vähitellen ja keitä 15–20 minuuttia. Anna hillon jäähtyä noin 20 minuuttia. Tölkitä kuumiin lasitölkkeihin. Maistuu liha-, kana- ja riistaruokien kanssa ja miksei vaniljajäätelön makua täydentävänä lempeän raikkaana hillona.
Resepti: Ruokatoimittaja Inga Aaltonen / Hillosokeri 20 vuotta
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.