Nopeat mikrokarkit

Voit valmistaa herkullisia kermatoffeita nopeasti myös mikrossa. Ole varovainen kuuman seoksen kanssa.

30–40 kpl

15 minuuttia

Arviot (1401 kpl)

Ainekset

½ dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Fariinisokeria
¾ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
¼ dl Dansukker Glukoosisiirappia

Ohjeet

Sekoita ainekset mikronkestävässä lasikulhossa (n. 2 l). Keitä 600 W teholla 8 minuuttia. Ota astia mikrosta (käytä patalappua tai uunikinnasta apuna), ja lusikoi seos varovasti makeisvuokiin. Varo, seos on polttavan kuumaa! Anna jähmettyä. Säilytä viileässä.

HUOM! Älä tuplaa reseptiä vaan keitä makeiset aina reseptin mukaisissa erissä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.