Nopeat mikrokarkit

Voit valmistaa herkullisia kermatoffeita nopeasti myös mikrossa. Ole varovainen kuuman seoksen kanssa.

30–40 kpl

PT10M

15 minuuttia

Arviot (1445 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

½ dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Fariinisokeria
¾ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
¼ dl Dansukker Glukoosisiirappia

Ohjeet

Sekoita ainekset mikronkestävässä lasikulhossa (n. 2 l). Keitä 600 W teholla 8 minuuttia. Ota astia mikrosta (käytä patalappua tai uunikinnasta apuna), ja lusikoi seos varovasti makeisvuokiin. Varo, seos on polttavan kuumaa! Anna jähmettyä. Säilytä viileässä.

HUOM! Älä tuplaa reseptiä vaan keitä makeiset aina reseptin mukaisissa erissä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?