Nopea omenakakku

Helppo omenainen kakku jogurtti- tai piimäpohjalla leivotaan ilman kananmunaa.

10–12 palaa

PT55M

50 minuuttia

Arviot (248 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

6 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
1 tl jauhettua kardemummaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 dl Dansukker Taloussokeria
150 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
4 dl piimää tai jogurttia
2–3 isoa omenaa

Päälle

3 rkl Dansukker Ruokokidesokeria

Ohjeet

Kuori ja lohko omenat. Sekoita kaikki kuivat ainekset kulhossa. Lisää rasva pieninä paloina sekä piimä. Sekoita taikinaksi. Kaada voideltuun ja jauhotettuun irtopohjavuokaan (n. 2 l). Painele omenalohkot taikinaan. Ripottele päälle ruokokidesokeria. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 40 minuuttia.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.