Ainekset
6 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
1 tl jauhettua kardemummaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 dl Dansukker Taloussokeria
150 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
4 dl piimää tai jogurttia
2–3 isoa omenaa
Päälle
3 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
Ohjeet
Kuori ja lohko omenat. Sekoita kaikki kuivat ainekset kulhossa. Lisää rasva pieninä paloina sekä piimä. Sekoita taikinaksi. Kaada voideltuun ja jauhotettuun irtopohjavuokaan (n. 2 l). Painele omenalohkot taikinaan. Ripottele päälle ruokokidesokeria. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa noin 40 minuuttia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!