Nopea mangoherkku

Nopea ja helppo kerrosherkku tuoreesta mangosta, jogurtista ja marengista.

4 annosta

10 minuuttia

Arviot (10 kpl)

Ainekset

1 kypsä mango
2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 dl turkkilaista jogurttia
2–3 tl Dansukker Vaniljasokeria
4 dl murskattuja marenkeja

Ohjeet

Kuori mango ja leikkaa hedelmäliha irti kivestä. Soseuta hedelmäliha ja siirappi tehosekoittimessa. Sekoita jogurtti ja vaniljasokeri. Jaa puolet mangososeesta neljään kauniiseen lasiin. Tee sitten marenkikerros ja kaada päälle jogurtti. Tee vielä lopuksi mango- ja marenkikerrokset. Tarjoa heti.

Vinkki!
Voit korvata mangon puolukoilla. Mausta vaalealla luomusiirapilla maun mukaan.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa

Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.