Ainekset
reilusti vettä
7 dl tuoreita nokkosia tai 2 dl ryöpättyjä
5 dl maitoa
2 kananmunaa
1 tl suolaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria
2 rkl sulatettua voita tai rypsiöljyä
3 dl vehnäjauhoja
Paistamiseen
voita tai rypsiöljyä
Puolukkahillo
1 l puolukoita
n. 160 g Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Kiehauta vesi ja lisää nokkoset kiehuvaan veteen. Keitä muutama minuutti, valuta ja jäähdytä. Hienonna nokkoset veitsellä työlaudalla.
Laita maito kulhoon ja sekoita joukkoon rikotut kananmunat. Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Anna taikinan turvota mielellään puoli tuntia ennen kypsennystä.
Paista kuumalla pannulla voissa tai öljyssä molemmin puolin kauniin värisiksi letuiksi.
Valmista seuraksi puolukkahillo.
Laita puolukat kasariin ja lisää joukkoon hillo-marmeladisokeri. Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia.
Mikäli et käytä hilloa heti, laita se kuumennettuun lasipurkkiin ja säilytä kylmässä tarjoiluhetkeen asti.
Vinkki!
Tee pinaattilettuja käyttämällä 150 g sulatettua pakastepinaattia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!