Ainekset
reilusti vettä
7 dl tuoreita nokkosia tai 2 dl ryöpättyjä
5 dl maitoa
2 kananmunaa
1 tl suolaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria
2 rkl sulatettua voita tai rypsiöljyä
3 dl vehnäjauhoja
Paistamiseen
voita tai rypsiöljyä
Puolukkahillo
1 l puolukoita
n. 160 g Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Kiehauta vesi ja lisää nokkoset kiehuvaan veteen. Keitä muutama minuutti, valuta ja jäähdytä. Hienonna nokkoset veitsellä työlaudalla.
Laita maito kulhoon ja sekoita joukkoon rikotut kananmunat. Lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Anna taikinan turvota mielellään puoli tuntia ennen kypsennystä.
Paista kuumalla pannulla voissa tai öljyssä molemmin puolin kauniin värisiksi letuiksi.
Valmista seuraksi puolukkahillo.
Laita puolukat kasariin ja lisää joukkoon hillo-marmeladisokeri. Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia.
Mikäli et käytä hilloa heti, laita se kuumennettuun lasipurkkiin ja säilytä kylmässä tarjoiluhetkeen asti.
Vinkki!
Tee pinaattilettuja käyttämällä 150 g sulatettua pakastepinaattia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.