Nekkuomenat

Ulkomailta tutut nekkuomenat puutikun päässä pyöräytetään erikoishienossa kidesokerissa.

10 omenaa

30 minuuttia

Arviot (16 kpl)

Ainekset

Nekku
6 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl vettä
2 rkl glukoosijauhetta (saa apteekista)
Pinnalle
n. 5 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria

Ohjeet

Sekoita sokeri, glukoosi ja vesi kattilassa. Keitä kunnes seos sakenee sileäksi ja tahmaiseksi siirapiksi, noin 15 minuuttia.

Pyöräytä tukevaan puutikkuun tai haarukkaan pistetyt omenat liemeen. Valuta hetki ja pyöräytä pinta huurteiseksi kuivassa sokerissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?