Nekkuomenat

Ulkomailta tutut nekkuomenat puutikun päässä pyöräytetään erikoishienossa kidesokerissa.

10 omenaa

PT25M

30 minuuttia

Arviot (19 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Nekku
6 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl vettä
2 rkl glukoosijauhetta (saa apteekista)
Pinnalle
n. 5 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria

Ohjeet

Sekoita sokeri, glukoosi ja vesi kattilassa. Keitä kunnes seos sakenee sileäksi ja tahmaiseksi siirapiksi, noin 15 minuuttia.

Pyöräytä tukevaan puutikkuun tai haarukkaan pistetyt omenat liemeen. Valuta hetki ja pyöräytä pinta huurteiseksi kuivassa sokerissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?