Mustikkainen pannacotta marenkipilvellä

Valkosuklaapannacotta tarjotaan marinoitujen mustikoiden kera ja koristellaan marenkipilvellä.

6 annosta

PT1H

3 tuntia

Arviot (44 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

6 dl kuohukermaa
100 g valkosuklaata
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Marinoidut mustikat
3 dl mustikoita
3 rkl mustikkalikööriä
3 tl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria

Marenki
2 munanvalkuaista
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria

Ohjeet

Mittaa kuohukerma ja paloiteltu valkosuklaa kattilaan. Hämmennä miedolla lämmöllä, kunnes suklaa sulaa. Kiehauta. Lisää hyytelösokeri Multi ja hämmennä vielä noin puoli minuuttia. Mausta vaniljasokerilla.

Jaa liemi annoskulhoihin ja nosta kylmään muutamaksi tunniksi. Laita mustikat marinoitumaan pannacotan hyytymisen ajaksi. Sekoita mustikat, mustikkalikööri ja sokeri. Nosta kylmään.

Jaa marinoituneet mustikat hyytyneen pannacotan päälle.

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää vähitellen joukkoon sokeri koko ajan voimakkaasti vatkaten. Jaa marenkiseos annosten päälle ja polta pintaan hieman väriä kaasupolttimella.

Mikäli et halua käyttää reseptissä alkoholia, voit korvata sen esimerkiksi sitrusmehulla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?