Mustikkainen pannacotta marenkipilvellä

6 annosta
Mustikkainen pannacotta marenkipilvellä
Arvioi: (15 kpl)

Ainekset

6 dl kuohukermaa
100 g valkosuklaata
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Marinoidut mustikat
3 dl mustikoita
3 rkl mustikkalikööriä
3 tl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria

Marenki
2 munanvalkuaista
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria


Mittaa kuohukerma ja paloiteltu valkosuklaa kattilaan. Hämmennä miedolla lämmöllä, kunnes suklaa sulaa. Kiehauta. Lisää hyytelösokeri Multi ja hämmennä vielä noin puoli minuuttia. Mausta vaniljasokerilla.

Jaa liemi annoskulhoihin ja nosta kylmään muutamaksi tunniksi. Laita mustikat marinoitumaan pannacotan hyytymisen ajaksi. Sekoita mustikat, mustikkalikööri ja sokeri. Nosta kylmään.

Jaa marinoituneet mustikat hyytyneen pannacotan päälle.

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää vähitellen joukkoon sokeri koko ajan voimakkaasti vatkaten. Jaa marenkiseos annosten päälle ja polta pintaan hieman väriä kaasupolttimella.

Mikäli et halua käyttää reseptissä alkoholia, voit korvata sen esimerkiksi sitrusmehulla.
 

Reseptin on laatinut

Dansukker