Ainekset
500 g mustikkaa
350 g Dansukker Luomuhillosokeria
1 luomuappelsiinin kuori ja mehu
kourallinen keto-orvokkia (tai ½ punttia timjamia)
½ dl valkoviinietikkaa
Ohjeet
1. Perkaa mustikat. Pese/huuhtele appelsiini ja orvokit (timjami) huolellisesti kylmällä vedellä.
2. Raasta appelsiinin keltainen kuoriosa ja purista mehu. Hienonna orvokit.
3. Pane mustikat, appelsiinimehu ja luomuhillosokeri kattilaan. Kiehuta 5 minuuttia. Lisää orvokkisilppu ja appelsiinin kuoriraaste.
4. Ota kattila liedeltä ja sekoita etikka joukkoon. Jaa kuuma hillo kiehautettuihin pieniin lasipurkkeihin. Sulje kannet ja anna jäähtyä huoneenlämpöön keittiöpyyhkeeseen
käärittynä. Säilytä jääkaapissa.
Tarjoa esim. lettujen, tuorepuuron tai köyhien ritareiden kanssa.
Avattu purkki säilyy jääkaapissa 2–3 viikkoa.
Resepti: Ravintoloitsija Ossi Paloneva, Ravintola Villd
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!