Mustaherukkanektari

Tällä ohjeella nektari valmistetaan pakastemustaviinimarjoista tai muista marjoista.

PT55M

1 tunti

Arviot (34 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 l pakastemarjoja
1-1,5 dl Dansukker Taloussokeria
2-3 dl vettä

 

Ohjeet

1. Sulata jäiset marjat. Soseuta sosemyllyllä. Jos soseutat monitoimikoneella tai sauvasekoittimella ja haluat sileää nektaria, painele marjasose vielä siivilän läpi.

2. Lisää sokeri ja vesi.

3. Tarjoile nektari sellaisenaan tai valmista kerralla isompi erä, kiehauta ja pullota.

4. Herkullista nektaria saat yhdistelemällä eri marjoja, esimerkiksi punaherukkaa ja vadelmaa, mustikkaa ja mansikkaa tai mustaherukkaa ja vadelmaa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?