Ainekset
1 l pakastemarjoja
1-1,5 dl Dansukker Taloussokeria
2-3 dl vettä
Ohjeet
1. Sulata jäiset marjat. Soseuta sosemyllyllä. Jos soseutat monitoimikoneella tai sauvasekoittimella ja haluat sileää nektaria, painele marjasose vielä siivilän läpi.
2. Lisää sokeri ja vesi.
3. Tarjoile nektari sellaisenaan tai valmista kerralla isompi erä, kiehauta ja pullota.
4. Herkullista nektaria saat yhdistelemällä eri marjoja, esimerkiksi punaherukkaa ja vadelmaa, mustikkaa ja mansikkaa tai mustaherukkaa ja vadelmaa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!