Ainekset
1 l pakastemarjoja
1-1,5 dl Dansukker Taloussokeria
2-3 dl vettä
Ohjeet
1. Sulata jäiset marjat. Soseuta sosemyllyllä. Jos soseutat monitoimikoneella tai sauvasekoittimella ja haluat sileää nektaria, painele marjasose vielä siivilän läpi.
2. Lisää sokeri ja vesi.
3. Tarjoile nektari sellaisenaan tai valmista kerralla isompi erä, kiehauta ja pullota.
4. Herkullista nektaria saat yhdistelemällä eri marjoja, esimerkiksi punaherukkaa ja vadelmaa, mustikkaa ja mansikkaa tai mustaherukkaa ja vadelmaa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!