Mustaherukkanektari

Tällä ohjeella nektari valmistetaan pakastemustaviinimarjoista tai muista marjoista.

PT55M

1 tunti

Arviot (38 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 l pakastemarjoja
1-1,5 dl Dansukker Taloussokeria
2-3 dl vettä

 

Ohjeet

1. Sulata jäiset marjat. Soseuta sosemyllyllä. Jos soseutat monitoimikoneella tai sauvasekoittimella ja haluat sileää nektaria, painele marjasose vielä siivilän läpi.

2. Lisää sokeri ja vesi.

3. Tarjoile nektari sellaisenaan tai valmista kerralla isompi erä, kiehauta ja pullota.

4. Herkullista nektaria saat yhdistelemällä eri marjoja, esimerkiksi punaherukkaa ja vadelmaa, mustikkaa ja mansikkaa tai mustaherukkaa ja vadelmaa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!