Mustaherukkahillo

Nyt poimitaan puutarhan satoa herkulliseen mustaherukkahilloon! Keitä kilosta mustaviinimarjoja hilloa ja käytä mausteeksi vaniljatanko.

30 minuuttia

Arviot (602 kpl)

Ainekset

1 kg perattuja mustaherukoita
½ dl vettä
vaniljatanko
½ kg Dansukker Hillosokeria TAI
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Mittaa peratut ja huuhdotut marjat kattilaan. Kaada päälle vesi ja lisää joukkoon halkaistu vaniljatanko. Lisää hillosokeri ja sekoita. Kuumenna ja keitä hiljalleen kymmenisen minuuttia välillä sekoittaen. Kuori vaahto. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin. Sulje hyvin.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?