Muscovadovaahto

8 annosta 10 minuuttia
Muscovadosiirappi antaa mehevän maun tälle kuohkealle suklaaherkulle, joka tarjoillaan tuoreiden marjojen kera.
Muscovadovaahto
Arvioi: ( 1 kpl)

Ainekset

  • 150 g tummaa suklaata sulatettuna
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 prk (250 g) maitorahkaa
  • 1 dl Dansukker Muscovadosiirappia

Tarjoiluun

  • 5 dl tuoreita marjoja tai hedelmiä
  • 1 rkl Dansukker Muscovadosiirappia

Sulata suklaa miedolla lämmöllä mikrouunissa tai liedellä kattilassa. Vatkaa jääkaappikylmä kerma pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita toisessa kulhossa rahka ja muscovadosiirappi sileäksi. Lisää haalea suklaasula joukkoon hyvin vatkaten. Pyöräytä kermavaahto viimeisenä rahka-suklaaseokseen. Annostele vaahto jälkiruoka-astioihin. Viimeistele annokset marjoilla tai hedelmäpaloilla ja ohuilla muscovadosiirappiraidoilla.

 

Reseptin on laatinut

Dansukker