Muscovadovaahto

8 annosta 10 minuuttia
Tumma Muscovadosokeri antaa mehevän maun tälle kuohkealle suklaaherkulle, joka tarjoillaan tuoreiden marjojen kera.
Muscovadovaahto
Arvioi: (8kpl)

Ainekset

  • 150 g tummaa suklaata sulatettuna
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 prk (250 g) maitorahkaa
  • 1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria

Tarjoiluun

  • 5 dl tuoreita marjoja tai hedelmiä

Sulata suklaa miedolla lämmöllä mikrouunissa tai liedellä kattilassa. Vatkaa jääkaappikylmä kerma pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita toisessa kulhossa rahka ja muscovadosokeri sileäksi. Lisää haalea suklaasula joukkoon hyvin vatkaten. Pyöräytä kermavaahto viimeisenä rahka-suklaaseokseen. Annostele vaahto jälkiruoka-astioihin. Viimeistele annokset marjoilla tai hedelmäpaloilla.

 

Reseptin on laatinut

Dansukker