Muscovadomarinadi

Naudan, porsaan ja lampaan lihalle sekä riistalle ja kasviksillekin sopiva marinadi

Marinadi riittää noin kilolle marinoitavia aineksia.

5 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria 
2 rkl balsamietikkaa
1–2 rkl oliiviöljyä
1 rosmariinin oksa
2 tl fenkolinsiemeniä
2 valkosipulinkynttä murskattuna
sormisuolaa
mustapippuria

Ohjeet

Sekoita kaikki marinadin ainekset kulhossa. Pane liha/kala pakastepussiin ja kaada marinadi päälle. Kääntele pussia, jotta palat peittyvät kauttaaltaan marinadiin. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti. Kääntele pussia välillä.

Vinkki!
Sivele grillattavat vihannekset marinadilla vasta grillauksen jälkeen. 
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.