Muscovadomarinadi

Naudan, porsaan ja lampaan lihalle sekä riistalle ja kasviksillekin sopiva marinadi

Marinadi riittää noin kilolle marinoitavia aineksia.

5 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria 
2 rkl balsamietikkaa
1–2 rkl oliiviöljyä
1 rosmariinin oksa
2 tl fenkolinsiemeniä
2 valkosipulinkynttä murskattuna
sormisuolaa
mustapippuria

Ohjeet

Sekoita kaikki marinadin ainekset kulhossa. Pane liha/kala pakastepussiin ja kaada marinadi päälle. Kääntele pussia, jotta palat peittyvät kauttaaltaan marinadiin. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti. Kääntele pussia välillä.

Vinkki!
Sivele grillattavat vihannekset marinadilla vasta grillauksen jälkeen. 
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.