Ainekset
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 rkl balsamietikkaa
1–2 rkl oliiviöljyä
1 rosmariinin oksa
2 tl fenkolinsiemeniä
2 valkosipulinkynttä murskattuna
sormisuolaa
mustapippuria
Ohjeet
Sekoita kaikki marinadin ainekset kulhossa. Pane liha/kala pakastepussiin ja kaada marinadi päälle. Kääntele pussia, jotta palat peittyvät kauttaaltaan marinadiin. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti. Kääntele pussia välillä.
Vinkki!
Sivele grillattavat vihannekset marinadilla vasta grillauksen jälkeen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?