Muscovadoglaseeratut entrecôtepihvit - Dansukker

Muscovadoglaseeratut entrecôtepihvit

4 annosta 30 minuuttia
Grillaa tai paista kunnon entrecôtepihvit ja viimeistele ne muscovadoglaseerauskastikkeella.
Muscovadoglaseeratut entrecôtepihvit
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 4 naudan entrecôtepihviä
  • suolaa, mustapippuria

Glaseerauskastike

  • 1 ½ dl punaviiniä
  • 3 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
  • 2 rkl balsamietikkaa
  • 1 rkl voita
  • ripaus suolaa

Laita kastikkeen ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen, kunnes jäljellä on noin kolmasosa. Kastikkeen pitää olla kiiltävää ja lähes siirapin paksuista.

Mausta entrecôtepihvit suolalla ja pippurilla. Grillaa tai paista kuumalla pannulla niihin hyvä väri. Anna pihvien vetäytyä muutama minuutti. Sivele pintaan reilusti glaseerauskastiketta.

Resepti: Keittiömestari Teemu Aura


;