Muscovadoglaseeratut entrecôtepihvit

Grillaa tai paista kunnon entrecôtepihvit ja viimeistele ne muscovadoglaseerauskastikkeella.

4 annosta

PT25M

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 naudan entrecôtepihviä
suolaa, mustapippuria

Glaseerauskastike
1 ½ dl punaviiniä
3 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 rkl balsamietikkaa
1 rkl voita
ripaus suolaa

Ohjeet

Laita kastikkeen ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen, kunnes jäljellä on noin kolmasosa. Kastikkeen pitää olla kiiltävää ja lähes siirapin paksuista.

Mausta entrecôtepihvit suolalla ja pippurilla. Grillaa tai paista kuumalla pannulla niihin hyvä väri. Anna pihvien vetäytyä muutama minuutti. Sivele pintaan reilusti glaseerauskastiketta.

Resepti: Keittiömestari Teemu Aura

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.