Muscovadoglaseeratut entrecôtepihvit

Grillaa tai paista kunnon entrecôtepihvit ja viimeistele ne muscovadoglaseerauskastikkeella.

4 annosta

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

4 naudan entrecôtepihviä
suolaa, mustapippuria

Glaseerauskastike
1 ½ dl punaviiniä
3 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 rkl balsamietikkaa
1 rkl voita
ripaus suolaa

Ohjeet

Laita kastikkeen ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen, kunnes jäljellä on noin kolmasosa. Kastikkeen pitää olla kiiltävää ja lähes siirapin paksuista.

Mausta entrecôtepihvit suolalla ja pippurilla. Grillaa tai paista kuumalla pannulla niihin hyvä väri. Anna pihvien vetäytyä muutama minuutti. Sivele pintaan reilusti glaseerauskastiketta.

Resepti: Keittiömestari Teemu Aura

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Tee itse aitoa simaa!

Skoolaa vappuna perinteisellä simalla – se valmistuu helposti ja edullisesti. Sima kannattaa tehdä jo viikko ennen vappua, niin se ehtii valmistua ajoissa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Hurmaa itse leivotulla

Maistuisiko hurmaava juustokakku kinuskikastikkeella tai viettelevä suklaa-appelsiinikakku? Kokeile rohkeasti Dansukkerin tummia sokereita ja siirappeja ja leivo muhkeita makuja!

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.