Ainekset
5 dl maitoa
50 g tuorehiivaa
2 ½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
½ tl suolaa
2 rkl kardemummaa
2 kananmunaa
200 g voisulaa
n. 1 kg vehnäjauhoja
Voiteluun
1 kananmuna
2 rkl vettä
Täyte
8 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 rkl vehnäjauhoja
150 g voita
Ohjeet
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Sekoita hiiva, sokeri, suola, kardemumma ja kananmunat joukkoon. Alusta lähes kaikki jauhot joukkoon. Lisää voisula. Tarkista taikinan paksuus, lisää tarvittaessa jauhoja. Anna taikinan kohota n. 1/2 tuntia lämpimässä paikassa.
Leivo taikinasta pullia, anna kohota leivinpaperin päällä noin tunti lämpimässä paikassa.
Voitele pullat muna-vesiseoksella.
Leikkaa saksilla pullien päälle lovet, paina voinokare pullien sisään. Sekoita vehnäjauhot ja muscovadosokeri ja lusikoi seos voin päälle. Paista 200 °C 10–15 min.
Resepti: Keittiömestari Teemu Aura
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.