Ainekset
2 dl manteleita
200 g huoneenlämpöistä voita
1 1/2 dl Dansukker Fariinisokeria
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 tl kanelia
2 tl inkivääriä
1 tl kardemummaa
1 tl neilikkaa
1 tl soodaa
2 dl perunajauhoja
3 1/2 dl hienoa gluteenitonta jauhoseosta
(esim. Semper fin mix)
Koristeluun
75 g gluteenitonta tummaa suklaata
Ohjeet
Kalttaa, kuori ja rouhi mantelit.
Sekoita keskenään voi, fariinisokeri ja siirappi. Lisää joukkoon mausteet ja mantelirouhe.
Sekoita keskenään sooda, perunajauhot ja gluteenittomat jauhot. Lisää taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
Pane taikina jääkaappiin noin 20 minuutiksi. Jauhota leivinalusta kevyesti perunajauholla. Jaa taikina kahteen osaan ja pyöritä ne tangoiksi. Kääri kelmuun ja pane pakastimeen noin puoleksi tunniksi.
Leikkaa tangot hyvin ohuiksi viipaleiksi ja pane leivinpaperoiduille pelleille. Paista 175°C:ssa uunin alatasolla noin 10–12 min. Anna jäähtyä.
Sulata suklaa ja koristele keksit.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.