Ainekset
Mutakakku
150 g maidotonta margariinia
2 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl Dansukker Fariinisokeria
3 kananmunaa
1 1/2 dl mantelijauhoa
1 dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 hyppysellistä suolaa
Kuorrutus
50 g maidotonta margariinia
4 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 ½–4 dl Dansukker Tomusokeria
3 rkl vahvaa kahvia
Koristeluun
½ dl kookoshiutaleita valkoisina tai paahdettuina
Ohjeet
1. Sulata margariini ja anna jäähtyä hiukan. Sekoita joukkoon sokerit.
2. Lisää kananmunat yksi kerrallaan sekoittaen. Lisää mantelijauho, kaakaojauhe, vaniljasokeri ja suola. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
3. Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan, ø 20 cm. Paista mutakakku 200 asteessa uunin alatasolla n. 30 minuuttia. Kakku saa jäädä sisältä tahmeaksi. Jäähdytä.
4. Sulata kuorrutuksen margariini kasarissa ja lisää loput ainekset. Sekoita tasaiseksi.
5. Levitä kuorrutus kakun päälle. Koristele kookoshiutaleilla. Pane kakku jääkaappiin vähintään muutamaksi tunniksi, mieluiten yön yli. Tarjoa kakku sellaisenaan tai vaahdotetun maidottoman kerman kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!