Mokka-pannacotta

Kahvin makuinen pannacotta sopii tarjoiltavaksi tuoreiden marjojen kera.

4–6 annosta

PT1H

4 tuntia

Arviot (18 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl pikakahvijauhetta

Pinnalle
vadelmia, mansikoita
Dansukker Vaaleaa siirappia
sitruunamelissaa tai minttua

Ohjeet

Laita kerma, sokerit ja pikakahvijauhe kasariin ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä noin puoli minuuttia. Annostele seos jälkiruokakulhoihin tai juomalaseihin ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään.

Laita pinnalle tuoreita marjoja. Valuta päälle kastikkeeksi vaaleaa siirappia. Koristele sitruunamelissalla tai mintulla.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.