Mokka-pannacotta

Kahvin makuinen pannacotta sopii tarjoiltavaksi tuoreiden marjojen kera.

4–6 annosta

PT1H

4 tuntia

Arviot (18 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl pikakahvijauhetta

Pinnalle
vadelmia, mansikoita
Dansukker Vaaleaa siirappia
sitruunamelissaa tai minttua

Ohjeet

Laita kerma, sokerit ja pikakahvijauhe kasariin ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä noin puoli minuuttia. Annostele seos jälkiruokakulhoihin tai juomalaseihin ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään.

Laita pinnalle tuoreita marjoja. Valuta päälle kastikkeeksi vaaleaa siirappia. Koristele sitruunamelissalla tai mintulla.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?