Moccachino

Kanelitanko ja kardemumma maustavat tämän kuuman kahvijuoman, joka kruunataan kermavaahtonokareella.

6 pientä kupillista

5 minuuttia

Arviot (3 kpl)

Ainekset

1/2 l vettä
¾ dl (30 g) kahvijauhetta
6 Dansukker Ruokopalasokeria
1 tl kardemummaa
1 kanelitanko
Koristelu
¾ dl kuohukermaa
kanelia

Ohjeet

Mittaa kahvijauhe, kanelitanko ja kardemumma suodattimeen ja suodata kahvi. Vatkaa kerma kiinteäksi vaahdoksi. Annostele kahvi kuuteen kuppiin ja lisää jokaiseen sokeripala. Laita päälle nokare kermavaahtoa ja ripottele pinnalle kanelia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.